Download nu de Hermsen App!

In AppStore en GooglePlay Store!

 

Hermsen Ede

Tel. 0318 63 23 00

E. info@hermsen.nl

 

 

 

Hendrikse Leersum

Tel. 0343 45 60 79

E. info@hendrikseleersum.nl

Welkom op de site van de verwarmingswinkel


De verwarmingswinkel is onderdeel van de Hermsen Installatiegroep. Op de site vindt u alle informatie over de producten die wij als Hermsen kunnen aanbieden.

 
                               

Tot voor kort was het niet eenvoudig om je te oriënteren op voorzieningen voor verwarming en warm water. Het valt niet mee om uit de technische informatie uit brochures of op internet, te concluderen wat voor u de juiste oplossing is. Voor advies kunt u natuurlijk terecht bij een installateur. Maar daar is doorgaans geen mogelijkheid om verschillende merken en modellen te bekijken en vergelijken. En juist dát maakt het voor u tastbaar.

 

Vanaf nu kunt u terecht bij de Verwarmingswinkel in Ede. Wij bieden een breed assortiment van cv-ketels, (design)radiatoren, vloerverwarming en klimaatregeling. In de Verwarmingswinkel hebben wij de belangrijkste merken en modellen voor u op een rij staan. Enkele ketels zijn opengewerkt, zodat u ook inzicht krijgt in de werking ervan. Een bezoek aan de Verwarmingswinkel geeft u in één keer een compleet beeld van de mogelijkheden en kosten. Daarnaast kunt u rekenen op een goed en merkonafhankelijk advies, afgestemd op uw situatie.

 

De Verwarmingswinkel is een initiatief van Hermsen Installatietechniek B.V.
Als u dat wenst, verzorgen wij graag het installatiewerk. Vakkundig en tegen concurrerende prijzen. Maar ook als u dat liever zelf doet of laat doen, bent u van harte welkom in onze winkel. We hopen u daar binnenkort te begroeten!

 

 

                     

 

 

Contactformulier

Aanhef:

Contact via:

Vanaf 1 januari weer subsidie op warmtepompen, zonneboilers, biomassa en pelletkachels
16-12-2015 00:00:00

De subsidieregeling voor zonneboilers, warmtepompen, biomassa en pelletkachels start op 1 januari 2016 en is aan te vragen vanaf 4 januari.

Wij zijn dakgootpreventie dealer!
27-08-2015 00:00:00

Vanaf heden zijn wij dakgootpreventie dealer! Een verstopte hemelwaterafvoer, vogelnesten of bladeren en takjes in de goot? Met dakgootpreventie behoort dit alles tot het verleden. 

Hermsen Installatiegroep OK-CV gecertificeerd!
06-07-2015 00:00:00

OK CV staat voor kwaliteit: alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen en beschikken over ​gediplomeerde Energie Service Specialisten voeren dit label. Hermsen Installatiegroep heeft deze certificering!