Download nu de Hermsen App!

In AppStore en GooglePlay Store!

 

Hermsen Ede

Tel. 0318 63 23 00

E. info@hermsen.nl

 

 

 

Hendrikse Leersum

Tel. 0343 45 60 79

E. info@hendrikseleersum.nl

DAKWERK

 

Hermsen Installatiegroep is gespecialiseerd in dakwerk. Van isolaties tot loodwerken, van zinkwerk tot maatwerk. Maar ook voor alle soorten dakbedekking en lichtkoepels.

 

Onze jarenlange ervaring staat borg voor professionele daktechniek. De toegepaste materialen zijn van topkwaliteit en uitvoerig getest onder zware omstandigheden.

 


Ieder dak is anders en dus zijn er vaak verschillende opties om het dak te bekleden. Insteek bij ieder dak is dat het waterdicht is. Lijkt ons logisch. Dus realiseren wij afwerkingen waar u jaren op kunt vertrouwen. Middels traditioneel zinken of koperen bekledingen, of bitumen dakbedekkingen die gebrand worden of kunststof dakbedekkingen die geföhnd wordt! Wat de keuze ook wordt, wij maken het altijd waterdicht.

 


 

 

 

 

Vanaf 1 januari weer subsidie op warmtepompen, zonneboilers, biomassa en pelletkachels
16-12-2015 00:00:00

De subsidieregeling voor zonneboilers, warmtepompen, biomassa en pelletkachels start op 1 januari 2016 en is aan te vragen vanaf 4 januari.

Wij zijn dakgootpreventie dealer!
27-08-2015 00:00:00

Vanaf heden zijn wij dakgootpreventie dealer! Een verstopte hemelwaterafvoer, vogelnesten of bladeren en takjes in de goot? Met dakgootpreventie behoort dit alles tot het verleden. 

Hermsen Installatiegroep OK-CV gecertificeerd!
06-07-2015 00:00:00

OK CV staat voor kwaliteit: alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen en beschikken over ​gediplomeerde Energie Service Specialisten voeren dit label. Hermsen Installatiegroep heeft deze certificering!